Blended learning

Blended learning – kombinasjon av e-kurs og online undervisning fungerer! Kvalitetsledelse med stort pensum, både i teori og praktisk anvendelseav faget, krever nye metoder for effektiv læring med Covid’19 begrensninger.

Her er det begrenset mulighet for samlinger, men vi finner gode løsninger selv om lange dager foran skjermen er utmattende. En gruppe på 13 deltakere stod løpet ut og benyttet seg av kombinert undervisning. Samtlige fikk tilbud om å oppkjøring via gratis tilgang på E-kurset ‘Kvalitet – oversikt og innsikt’. De av deltakerne som tok seg tid til å ta i bruk lisensen melder om en STOR fordel.  

Neste del av 5 dagers kurset gjennomføres i KRN lokaler for en mindre gruppe, og lokalt i Os med besøk fra KRN kursleder Siri Mathiesen for de øvrige. Samtlige kursdeltakere ønsker å ‘være i riktig mindset’ og gleder seg til å kunne varme opp E-kursene fra #Kvalitetsskolen før neste samling.

Relaterte artikler

Forsvarsmateriell med rammeavtale

Vi takker for tilliten og ser frem til å levere Kvalitetsskolen E-kurs for mangeårig bedriftsmedlem Forsvarsmateriell
Les mer

KONTEKST – HVA ER DET?

Sentralt tema for sesongstart for KRN Podcasten #Kvalitetprat. Podcasten #Kvalitetsprat byr på nye episoder hver fredag.
Les mer

e-courses in English version

Quality Academy or Kvalitetsskolen.no – is three top modern E-courses each with 6-10 lessons - now in English version.
Les mer