Personellsertifisering QM/QA-QLA

Ønsker du å bli sertifisert kvalitetsleder eller revisjonsleder? Skaff deg fortrinn, E-kursene som oppfrisking av din kompetanse! Kompetansekravet for å bli Quality Manger (QM) og Quality Auditor (QA/QLA) henger høyt. Et stort pensum, godkjent for sertifisering til internasjonal sertifisert QM skal absorberes, forståes og kunne anvendes.

Kompetansekravet for å bli Quality Manger (QM) og Quality Auditor (QA/QLA) henger høyt. I KRN Academy ønsker vi ikke bare at kandidatene skal bestå eksamen og kunne finne frem i standardene, men at du skal kunne forstå og anvende faget. Våre kursledere, med høy kompetanse, pedagogiske evner og som anvender faget i sitt daglige virke, ønsker seg aktive deltakere. Engasjerte kursdeltakere og deling av kompetanse i klasserommet er ekstra bonus. Start gjerne med å være i modus med våre konstandseffektive E-kurs! 

Relaterte artikler

Forsvarsmateriell med rammeavtale

Vi takker for tilliten og ser frem til å levere Kvalitetsskolen E-kurs for mangeårig bedriftsmedlem Forsvarsmateriell
Les mer

KONTEKST – HVA ER DET?

Sentralt tema for sesongstart for KRN Podcasten #Kvalitetprat. Podcasten #Kvalitetsprat byr på nye episoder hver fredag.
Les mer

e-courses in English version

Quality Academy or Kvalitetsskolen.no – is three top modern E-courses each with 6-10 lessons - now in English version.
Les mer