Blogg

Forsvarsmateriell med rammeavtale

Vi takker for tilliten og ser frem til å levere Kvalitetsskolen E-kurs for mangeårig bedriftsmedlem Forsvarsmateriell
Les mer

Innsikt, metoder og verktøy

Kvalitetsskolen gir deg innsikt, metoder og verktøy som du umiddelbart kan anvende til å forbedre kvalitetsarbeid i din bedrift.

Forsvarsmateriell med rammeavtale

Vi takker for tilliten og ser frem til å levere Kvalitetsskolen E-kurs for mangeårig bedriftsmedlem Forsvarsmateriell
Les mer

KONTEKST – HVA ER DET?

Sentralt tema for sesongstart for KRN Podcasten #Kvalitetprat. Podcasten #Kvalitetsprat byr på nye episoder hver fredag.
Les mer

e-courses in English version

Quality Academy or Kvalitetsskolen.no – is three top modern E-courses each with 6-10 lessons - now in English version.
Les mer

Kirkens Bymisjon ny bruker

Bymisjonen, med sine 1800 medarbeidere, lot seg ikke stoppe av Covid’19 for å gi sine ledere kompetansepåfyll, og finner e-kursene som viktig supplement Prosessledelse kurset
Les mer

Ny-utdannede kvalitetsledere

Ny-utdannede kvalitetsledere i Vestland valgte oppfrisking av kompetanse #Kvalitetsskolen. En engasjert gruppe med ansatte i Bjørnafjorden kommune lot seg ikke stoppe av Covid’19.
Les mer

Skanska ivaretar kvalitetskompetanse

Skanska prosjekt og sentral administrasjon klar for Kvalitetsskolen e-kurs. Tilgang til å teste ut kursene utløste kjøp av lisenser for en større gruppe av kvalitetspersonell i Skanska prosjekt og for ledere i sentraladministrasjon.
Les mer

Kvalitetsstempel fra Nordland Fylkeskommune

tilbyr #Kvalitetsskolen til sine ledere på videregående skoler i fylket. Vi er stolt over å levere kompetanseheving med våre topp moderne e-kurs og takker for tilliten!
Les mer

Personellsertifisering QM/QA-QLA

Ønsker du å bli sertifisert kvalitetsleder eller revisjonsleder? Skaff deg fortrinn, E-kursene som oppfrisking av din kompetanse! Kompetansekravet for å bli Quality Manger (QM) og Quality Auditor (QA/QLA) henger høyt. Et stort pensum, godkjent for sertifisering til internasjonal sertifisert QM skal absorberes, forståes og kunne anvendes.
Les mer

Felles kompetansegrunnlag

Asker kommunes nye seksjon for virksomhetsstyring sikrer at medarbeiderne har felles kompetansegrunnlag ved å benytte #Kvalitetsskolen e-kurs.
Les mer